Рекламно-информационни услуги на iZdrave.com

 


Банер реклама:

ПОД 0,50 ЛВ. НА 1000 ИМПРЕСИИ!

Банерите се поставят на подходяща за размерите му позиция по Ваше желание.  Съдържанието на банера трябва да е свързано с тематиката на iZdrave.com.

Размер

Ротация

Цена за 1 месец

300 Х 250

Без ротация

56 лв.

С ротация (до 20%)

19 лв.

 

Размер

Ротация

Цена за 1 месец

728 Х 90
468 Х 60
(в статия)

Без ротация

Х

С ротация (до 20%)

39 лв.

 

Размер

Ротация

Цена за 1 месец

468 Х 60

Без ротация

39 лв.

С ротация (до 20%)

16 лв.

 

Размер

Ротация

Цена за 1 месец

728 Х 90
(най-отдолу)

Без ротация

26 лв.

С ротация (до 20%)

12 лв.

 

КАКТО САМИ СЕ УБЕДИХТЕ, ЦЕНИТЕ ЗА 1000 ИМПРЕСИИ СА ПОД 0.50 ЛВ!!

БОНУС: За всеки 3 месеца поръчан банер получавате БЕЗПЛАТНО една реклама във Facebook страницата ни, която има над 35 000 почитатели. Съдържанието й и разпределението във времето е по Ваш избор.

ПРОМОЦИЯ: При поръчка на банер за период от 12 месеца получавате 10% отстъпка.


Реклама в изскачащ прозорец:

Рекламата се показва при влизане на потребителят в сайта на която и да е страница.изскачаща реклама Това гарантира, че той ще види рекламата. След като потребителят затвори рекламата, тя не се показва повече в рамките на престоя в сайта. Рекламата може да бъде както текстова, така и графична (за предпочитане) и, при желание, да съдържа връзка водеща към страница извън сайта, която ще се отвори в нов прозорец.

Цена: 9 лв. / ден
Цена: 49 лв. / седмица

 

БОНУС: За всеки месец поръчана реклама в изскачащ прозорец получавате БЕЗПЛАТНО една реклама във Facebook страницата ни, която има над 35 000 почитатели. Съдържанието й и разпределението във времето е по Ваш избор.


Фонова рекламафонова реклама

Рекламата е видима на всички страници на сайта, и се намира както е показано на изображението.

Цена: 12 лв. / ден
Цена: 69 лв. / седмица

БОНУС: За всеки месец поръчана фонова реклама получавате БЕЗПЛАТНО една реклама във Facebook страницата ни, която има над 35 000 почитатели. Съдържанието й и разпределението във времето е по Ваш избор.

 

 

 


PR статия

Чрез статията нашите читатели ще научат за Вашите продукти или услуги. Статията може да бъде под формата на презентация или текст. Услугата е подходяща за всякакви начинания в областта на здравето, красотата и фитнеса. Статията ще бъде акцентирана в продължение на 1 месец, след което ще остане в архива със статии. Максималният брой акцентирани публикации в даден момент са 3 бр., като на случаен принцип ще се вижда по една при всяко зареждане на страницата. Статията / презентацията може да бъде предоставена от Вас или да бъде разработена от нас. Срокът за изработване на статия / презентация е 3 работни дни.

Цена за публикуването на предоставена от Вас статия с акцентиране за 1 месец: 60 лв.
Цена за публикуването на статия разработена от нас според Вашите изисквания с акцентиране за 1 месец:  100 лв.


Спонсорирана анкета:

Публикуване на анкета съдържаща до 5 отговора от типа “с подкрепата на: …”, съдържаща текст или лого и връзка (по желание) към сайта на рекламодателя. Анкетата може да се използва например за да разберете дали потребителите са доволни от Ваша услуга, продукт, какви са техните предпочитания и т.н.

Цена за 1 седмица: 39 лв.
Цена за 1 месец: 109 лв.


 Facebook публикация:

Благодарение на Facebook рекламата вашето съобщение може да достигне до над 35 000 почитателя. Съдържанието на публикацията може да бъде текст, с или без връзка, изображение или видео. След публикуване на рекламата няма да бъдат добавяни нови публикации следващите няколко часа.

Цена 1 публукация: 10 лв.
Цена 5 публикации: 39 лв.
Цена 10 публикации: 69 лв.


Харесване на Facebook страница:

Страницата ни във Facebook ще хареса Ваша за определен период от време. Това означава, че нашите почитатели ще научат за нея и е възможно да харесат и нея.

Цена за 1 седмица: 10 лв.
Цена за 1 месец: 30 лв.

БОНУС: За всеки 2 месеца поръчано харесване на Facebook страница получавате БЕЗПЛАТНО една реклама във Facebook страницата ни, която има над 35 000 почитатели. Съдържанието й и разпределението във времето е по Ваш избор.


Брандиране на меню:

До съответното заглавие в менюто се поставя предоставено от вас изображение (например лого). По този начин потребителите на сайта ще свързват раздела с Вас. Например лечението на дадено заболяване, с качествена козметика, с продукти за здравословен живот и т.н.

Цена за брандиране на топ-меню: 9 лв / месец
Цена за брандиране на вътрешно меню: 6 лв / месец Абонаментни планове за специалисти и лечебни заведения:

 

VIP статус – Добавяне на практиката Ви в рубриката препоръчани/акцентирани специалисти/лечебни заведения. Тя е специфична за всяка специалност (при лекарите специалисти) и за всяка община (при общопрактикуващите лекари и лечебните заведения). Също така при преглед на специалистите в дадена област, Вашата практика ще излиза преди другите практики без VIP статус. VIP статус за дадена категория могат да имат максимално 4 специалиста/лечебни заведения, като в рубриката препоръчани /акцентирани специалисти/лечебни заведения излиза един от тях на случаен принцип.

 

Информация за практиката

Ограничена – Ограничена информация се дава за специалисти без абонамент и след изтичане на абонамента. Тя включва минимална информация за специалността – адрес, специалност, телефон и карта.

Стандартна – Стандартната информация за практиката включва адрес, специалност, телефон, карта, работно време и кратко представяне (до 300 думи).

Пълна – Всичко включено в стандартната информация плюс всяка друга информация, която искате пациентите да получат (видео, изображение, презентация, екип, ценоразпис и т.н.).

 

Презентацията / видеопредставянето може да бъде изготвено от наш екип, според Вашите изисквания, като цените са:

 • Презентация – 50 лв. – изготвя се в срок от 3 работни дни
 • Видеопредставяне – 50 лв. на всеки започнат снимачен час; 100 лв. за видеообработката – изработва се в срок от 5 работни дни (цени за DV качество, HD и FullHD – по договаряне)

Реклами на страницата – в зависимост от Вашият абонамент броят на рекламите може да бъде ограничен или да няма реклами. Това дава възможност на потребителите на сайта да се съсредоточат върху информацията за Вашата практика и да не бъдат разсейвани от рекламите.

 


Рекламна лента:

Рекламна лента, разположена най-отгоре на страницата. Представлява текстова реклама, която се показва на всички страници. Лентата се забелязва лесно и не изчезва при четене на страницата по-надолу.

Цена за 1 месец: 100 лв.


Реклама чрез разлистване от ъгъла:

Рекламата чрез разлистване стои в горен ъгъл на сайта и представкява оригинален начин за привличане на вниманието на посетителите. При поставяне на курсора в ъгъла  се „разлиства“ рекламата.

Цена за 1 месец: 75 лв.


Допълнителни отстъпки:

 • Отстъпка за предплащане
  • 3 месеца – 5%
  • 6 месеца – 8%
  • 12 месеца – 10%
 • Отстъпка за рекламиране в няколко позиции – при закупуване на 2 типа реклама или 2 реклами от един и същи тип получавате допълнително 5% отстъпка.
 • Отстъпка за рекламни агенции – 15%
 • Обемни отстъпки – изчисляват се на база натрупан обем за всеки рекламодател в рамките на календарна година.
  • 2000 – 4999 лв. – 5%
  • 5000 – 6999 лв. – 8%
  • Над 7000 лв. – 10%

*Отстъпките се начисляват последователно


 Допълнително оскъпяване:

 • Елементи със звук / видео (с изключение на абонаментните планове за специалисти / лечебни заведения)  +15%
 • Фиксиране на рекламен елемент в часови диапазон (с изключение на Facebook рекламата) +20%
 • Публикуване на рекламен елемент с политическа насоченост +100%
 • За предпочитане е рекламата да бъде обвързана с тематиката на сайта („Здраве“). При рекламни елементи с различна тематика +20%
 • Адаптиране на банер, в случай че не отговаря на техническите изисквания (в срок от 2 работни дни)  +30 лв.
 • Изработване на банер (в срок от 5 работни дни) – по договаряне в зависимост от сложността.

Включване на продукти в каталогът ни и акцентиране

Свържете се с нас


За контакти:
Телефон:0877 112 812
e-mail: 
skype: iZdrave
Форма за контакти на сайта

Забележки:
– Всички посочени цени са с ДДС.
– iZdrave.com има правото да отказва всяка форма на рекламно присъствие в сайта, ако няма свободни позиции за нея или съответната реклама не отговаря на политиката на сайта.

Рекламните планове все още са в процес на разработка, възможни са и други типове реклама, както и корекция в цените на текущите рекламни планове.
– Рекламните елементи трябва  да бъдат предадени минимум 3 работни дни преди старта на рекламната кампания.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.