ГАСТРИНОРМ (GASTRINORM) УЛТРА тб. 500 мг. x120

ГАСТРИНОРМ (GASTRINORM) УЛТРА тб. 500 мг. x120
12.49 лв.
бр. КУПИ!

Как действа?

Гастринорм е билков продукт за храносмилателния тракт. Гастринорм съдейства за премахването на болките и спазмите в червата и допринася за намаляване на газообразуването. Д-р Тошков лекува всички заболявания на червата, в т.ч. хроничен колит, метеоризъм и запек, с помощта на Гастринорм.

Как и защо е създаден ГАСТРИНОРМ УЛТРА?

Гастринорм е комбинация от билки, които съдействат за ограничаване на възпалителните процеси, премахване на газовете и нормализиране тонуса на дебелото черво. Съдържащите се в гастринорм допълнителни фибри подкрепят храносмил процес и играят баластна роля като добавка към храната.

Как и колко може да се приема?

Гастринорм Ултра се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 2 таблетки дневно. Благоприятното действие на Гастринорм Ултра се проявява след 1-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4-6 месеца).

Състав /1 табл. в мг./

Жълта комунига 14 мг. Мента 14 мг.
Жълт кантарион 14 мг. Блатен аир 14 мг.
Живовлек 14 мг. Червен кантарион 14 мг.
Алое 19 мг. Розмарин 14 мг.
Кориандър 19 мг. Гръмотрън 19 мг.
Ленено семе 24 мг. Алфа-алфа 24 мг.
Фибрекс 24 мг. Сладък корен 25 мг.
Анасон 31 мг. Инулин 175 мг.
Чувен 14 мг. Копър 14 мг.
Цикория 14 мг.

Билките, които се използват във Гастринорм Ултра са с доказан произход и най-високо качество в България. Събирани са в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Какво е Инулин и как действа ?

Инулин – важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Гастринорм Ултра няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Гастринорм Ултра не може да се получи. Гастринорм Ултра не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Гастринорм Ултра може да се комбинира с всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Когато д-р Тошков лекува своите пациенти, той използва следните комбинации:

При колит със запек – Гастринорм + Лаксит
При хроничен колит с дисбактериоза – Гастринорм + Алфа 2 + Лакторея
При силни спазми и газове – Гастринорм + Алфа 2 + Хепатостим
При нервен стомах – Гастринорм + Лакторея + Невролаксин

Няма мнение за този продукт.

Напиши мнение

Вашето име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лоша           Добра

Напишете кода показан на изображението по-долу: