Категории

Доставка и плащане

Поръчаните от Вас продукти могат да бъдат доставени до Вас, или да си ги получите на място в някоя от аптеките ни.

Доставката се извършва чрез Еконт експрес до офис или до предоставен от Вас адрес. Цената на доставката е според тарифата на Еконт експрес. За поръчки до 1 кг до офис на еконт цената е между 4 и 5 лв, а до адрес между 5 и 6 лв. Заплащането става, чрез наложен платеж. При поръчка на термолабилни продукти е възможно повишаване на цената за доставка, поради използването на термо-чанта. При поръчки над 1кг цената на доставката до офис на Еконт или адрес на клиента, се начислява спрямо ценовите услуги на куриерска фирма Еконт, без значение от стойността на поръчката.
За поръчки на стойност над 60 лв до 1 кг доставката е безплатна до офис на Еконт! За поръчки на стойност над 80 лв до 1 кг доставката е безплатна до адрес!

При желание за ползване на услугите на друга куриерска фирма - моля свържете се с нас, чрез:

- Формата за контакти на сайта

- денонощно на телефон: 0878 808 222

Поръчката се доставя в срок до четири работни дни.

Получен продукт може да бъде върнат в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването му. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Транспортните разходи по връщането се поемат от клиентът.

Стандартен формуляр за упражняване право на отказ