DESPIC Компресорен инхалатор Калинка 1бр

DESPIC Компресорен инхалатор Калинка 1бр
93.69 лв.
бр. КУПИ!

Описание:

DESPIC Компресорен инхалатор Калинка е много подходящ за лечение на респираторни заболявания и астма. Разпрашава лекарствения разтвор по реологичен път, образувайки въздушен вихър в небулизаторна чашка. Лекарствения раствор се увлича от вихрите и се образува във формата на мъгла от много малки частици. Специално създаден във формата на калинка за малки деца, но може да се използва и от възрастни. Комплекта включва маска за лице, накрайник за уста, разпрашител и въздушни филтри. 

Преди използване на апарата за първи път:

1. Разглобете разпрашителя, като преди това се убедите в наличието на всички компоненти.
2. Напълнете разпрашителя с разтвора за инхалация в съответствие с предписанията на Вашия лекар. Убедете се, че не сте превишили максимално допустимото ниво, отбелязано на корпуса.
При наливане на лекарствения разтвор пазете корпуса и електрическия кабел от намокряне
3. Сглобете разпрашителя, като поставите мундщука или маската /за дете или възрастен/ в зависимост от лекарското предписание.
4. Отворете защитния капак на компресора и съединете, посредством въздушния шланг, разпрашителя с апарата, а след това включете апарата в електрическата мрежа /230 V променлив ток /50 Hz/
5. Включете апарата посредством бутона за Вкл/Изкл. и поставете мундщука в устата или поставете маската на лицето. Позицията на разпрашителя трябва да е като на рисунката. По възможност използвайте мундщука, защото той осигурява отличното разпространение на лекарството в дробовете. При ползване на маска, трябва да я поставите по такъв начин, че тя напълно да обхваща областта на носа и устата.
6. По време на сеанса правете спокойно вдишване и издишване. Седнете в релаксираща поза с изправен гръбнак. Прекратете инхалацията, ако се почувствате зле.
7. След изтичане на времето за инхалация, определено от Вашия лекар, изключете апарата и изключете от електрическата мрежа.
8. Отделете остатъците от лекарството от разпрашителя и почистете.

Няма мнение за този продукт.

Напиши мнение

Вашето име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лоша           Добра

Напишете кода показан на изображението по-долу: