Как отслабна Татяна Дончева?

Отслабнете  заедно с диетичния режим на бивша социалистка

Изключителната диета, с чиято помощ Дончева стопи излишните си килограми, е предложена от диетоложка и се спазва на 20 дни. Продължителността на диетата е една седмица и след това минавате на обичайния за Вас хранителен режим, но с условие да не злоупотребите с количеството храна.

През първата сутрин започнете с безкофеиново кафе или чай. За обяда си пригответе две сварени яйца, като ги гарнирате с пресен домат. Вечерята може да се състои от зелева салатка с малко оцет или зехтин, и порция печена или на скара риба.

През втория ден  на закуска с чая или кафето си хапнете и няколко сухара . На обяд си позволете порция пилешко или телешко месо и гарнитура зелева салата. За вечерта си позволете порция пилешко или телешко месо, а за десерт похапнете полувин кофичка кисело мляко или йогурт.

Закуската е съща и за третата сутрин. На обяд похапнете голяма салата, а за вечерята наблегнете на пилешкото месо. Десерта ще е плодова салата.

Закуската е същата и за четвъртия ден. Обедът ще включва едно сварено яйце и 150 грама сирене. За вечеря си хапнете  чаша кисело мляко и плодова салата.

Петата сутрин ще започне с 150-200 грама телешко или пилешко месо и гарнитура два-три моркова. За обяд хапнете порция риба и един домат. Вечерята ще е порция пилешко месо, което да е 250- 300 грама, за да се заситите до сутринта.

През шестия ден страртирайте деня с кафе или чай. В обядът включете 200-250 грама пилешко, а за вечеря 2 сварени яйца и 2 моркова.

На седмата сутрин сте на чай или кафе. За обяда си пригответе 200 грама пилешко месо или риба. Подсладете се с плод – цитрус за предпочитане. Вечерята да е порция риба с две сварени яйца.

4 Replies to “Как отслабна Татяна Дончева?”

 1. красимира ненчева :

  Описаната диета ми харесва. Вдъхва много надежди. Ще очоквам резултата при Татяна Дончева и тогава ще я приложа върху себе си.

 2. Виолета Маркова :

  Краси, аз също ще изчакам да видя как ще се втали Татяна Дончева.

 3. Виолета Маркова :

  Вярно е  ,че диетата предполага успех. А иначе статията си е много добра. Напомня, че трябва да се погрижим за себе си.

 4. Виолета Маркова :

  Поздравления за създателите на сайта. Много е полезен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.