Рекламно-информационни услуги на iZdrave.com

 


Банер реклама:

ПОД 0,50 ЛВ. НА 1000 ИМПРЕСИИ!

Банерите се поставят на подходяща за размерите му позиция по Ваше желание.  Съдържанието на банера трябва да е свързано с тематиката на iZdrave.com.

Размер

Ротация

Цена за 1 месец

300 Х 250

Без ротация

56 лв.

С ротация (до 20%)

19 лв.

 

Размер

Ротация

Цена за 1 месец

728 Х 90
468 Х 60
(в статия)

Без ротация

Х

С ротация (до 20%)

39 лв.

 

Размер

Ротация

Цена за 1 месец

468 Х 60

Без ротация

39 лв.

С ротация (до 20%)

16 лв.

 

Размер

Ротация

Цена за 1 месец

728 Х 90
(най-отдолу)

Без ротация

26 лв.

С ротация (до 20%)

12 лв.

 

КАКТО САМИ СЕ УБЕДИХТЕ, ЦЕНИТЕ ЗА 1000 ИМПРЕСИИ СА ПОД 0.50 ЛВ!!

БОНУС: За всеки 3 месеца поръчан банер получавате БЕЗПЛАТНО една реклама във Facebook страницата ни, която има над 35 000 почитатели. Съдържанието й и разпределението във времето е по Ваш избор.

ПРОМОЦИЯ: При поръчка на банер за период от 12 месеца получавате 10% отстъпка.


Реклама в изскачащ прозорец:

Рекламата се показва при влизане на потребителят в сайта на която и да е страница.изскачаща реклама Това гарантира, че той ще види рекламата. След като потребителят затвори рекламата, тя не се показва повече в рамките на престоя в сайта. Рекламата може да бъде както текстова, така и графична (за предпочитане) и, при желание, да съдържа връзка водеща към страница извън сайта, която ще се отвори в нов прозорец.

Цена: 9 лв. / ден
Цена: 49 лв. / седмица

 

БОНУС: За всеки месец поръчана реклама в изскачащ прозорец получавате БЕЗПЛАТНО една реклама във Facebook страницата ни, която има над 35 000 почитатели. Съдържанието й и разпределението във времето е по Ваш избор.


Фонова рекламафонова реклама

Рекламата е видима на всички страници на сайта, и се намира както е показано на изображението.

Цена: 12 лв. / ден
Цена: 69 лв. / седмица

БОНУС: За всеки месец поръчана фонова реклама получавате БЕЗПЛАТНО една реклама във Facebook страницата ни, която има над 35 000 почитатели. Съдържанието й и разпределението във времето е по Ваш избор.

 

 

 


PR статия

Чрез статията нашите читатели ще научат за Вашите продукти или услуги. Статията може да бъде под формата на презентация или текст. Услугата е подходяща за всякакви начинания в областта на здравето, красотата и фитнеса. Статията ще бъде акцентирана в продължение на 1 месец, след което ще остане в архива със статии. Максималният брой акцентирани публикации в даден момент са 3 бр., като на случаен принцип ще се вижда по една при всяко зареждане на страницата. Статията / презентацията може да бъде предоставена от Вас или да бъде разработена от нас. Срокът за изработване на статия / презентация е 3 работни дни.

Цена за публикуването на предоставена от Вас статия с акцентиране за 1 месец: 60 лв.
Цена за публикуването на статия разработена от нас според Вашите изисквания с акцентиране за 1 месец:  100 лв.


Спонсорирана анкета:

Публикуване на анкета съдържаща до 5 отговора от типа “с подкрепата на: …”, съдържаща текст или лого и връзка (по желание) към сайта на рекламодателя. Анкетата може да се използва например за да разберете дали потребителите са доволни от Ваша услуга, продукт, какви са техните предпочитания и т.н.

Цена за 1 седмица: 39 лв.
Цена за 1 месец: 109 лв.


 Facebook публикация:

Благодарение на Facebook рекламата вашето съобщение може да достигне до над 35 000 почитателя. Съдържанието на публикацията може да бъде текст, с или без връзка, изображение или видео. След публикуване на рекламата няма да бъдат добавяни нови публикации следващите няколко часа.

Цена 1 публукация: 10 лв.
Цена 5 публикации: 39 лв.
Цена 10 публикации: 69 лв.


Харесване на Facebook страница:

Страницата ни във Facebook ще хареса Ваша за определен период от време. Това означава, че нашите почитатели ще научат за нея и е възможно да харесат и нея.

Цена за 1 седмица: 10 лв.
Цена за 1 месец: 30 лв.

БОНУС: За всеки 2 месеца поръчано харесване на Facebook страница получавате БЕЗПЛАТНО една реклама във Facebook страницата ни, която има над 35 000 почитатели. Съдържанието й и разпределението във времето е по Ваш избор.


Брандиране на меню:

До съответното заглавие в менюто се поставя предоставено от вас изображение (например лого). По този начин потребителите на сайта ще свързват раздела с Вас. Например лечението на дадено заболяване, с качествена козметика, с продукти за здравословен живот и т.н.

Цена за брандиране на топ-меню: 9 лв / месец
Цена за брандиране на вътрешно меню: 6 лв / месец Абонаментни планове за специалисти и лечебни заведения:

 

VIP статус – Добавяне на практиката Ви в рубриката препоръчани/акцентирани специалисти/лечебни заведения. Тя е специфична за всяка специалност (при лекарите специалисти) и за всяка община (при общопрактикуващите лекари и лечебните заведения). Също така при преглед на специалистите в дадена област, Вашата практика ще излиза преди другите практики без VIP статус. VIP статус за дадена категория могат да имат максимално 4 специалиста/лечебни заведения, като в рубриката препоръчани /акцентирани специалисти/лечебни заведения излиза един от тях на случаен принцип.

 

Информация за практиката

Ограничена – Ограничена информация се дава за специалисти без абонамент и след изтичане на абонамента. Тя включва минимална информация за специалността – адрес, специалност, телефон и карта.

Стандартна – Стандартната информация за практиката включва адрес, специалност, телефон, карта, работно време и кратко представяне (до 300 думи).

Пълна – Всичко включено в стандартната информация плюс всяка друга информация, която искате пациентите да получат (видео, изображение, презентация, екип, ценоразпис и т.н.).

 

Презентацията / видеопредставянето може да бъде изготвено от наш екип, според Вашите изисквания, като цените са:

 • Презентация – 50 лв. – изготвя се в срок от 3 работни дни
 • Видеопредставяне – 50 лв. на всеки започнат снимачен час; 100 лв. за видеообработката – изработва се в срок от 5 работни дни (цени за DV качество, HD и FullHD – по договаряне)

Реклами на страницата – в зависимост от Вашият абонамент броят на рекламите може да бъде ограничен или да няма реклами. Това дава възможност на потребителите на сайта да се съсредоточат върху информацията за Вашата практика и да не бъдат разсейвани от рекламите.

 


Рекламна лента:

Рекламна лента, разположена най-отгоре на страницата. Представлява текстова реклама, която се показва на всички страници. Лентата се забелязва лесно и не изчезва при четене на страницата по-надолу.

Цена за 1 месец: 100 лв.


Реклама чрез разлистване от ъгъла:

Рекламата чрез разлистване стои в горен ъгъл на сайта и представкява оригинален начин за привличане на вниманието на посетителите. При поставяне на курсора в ъгъла  се „разлиства“ рекламата.

Цена за 1 месец: 75 лв.


Допълнителни отстъпки:

 • Отстъпка за предплащане
  • 3 месеца – 5%
  • 6 месеца – 8%
  • 12 месеца – 10%
 • Отстъпка за рекламиране в няколко позиции – при закупуване на 2 типа реклама или 2 реклами от един и същи тип получавате допълнително 5% отстъпка.
 • Отстъпка за рекламни агенции – 15%
 • Обемни отстъпки – изчисляват се на база натрупан обем за всеки рекламодател в рамките на календарна година.
  • 2000 – 4999 лв. – 5%
  • 5000 – 6999 лв. – 8%
  • Над 7000 лв. – 10%

*Отстъпките се начисляват последователно


 Допълнително оскъпяване:

 • Елементи със звук / видео (с изключение на абонаментните планове за специалисти / лечебни заведения)  +15%
 • Фиксиране на рекламен елемент в часови диапазон (с изключение на Facebook рекламата) +20%
 • Публикуване на рекламен елемент с политическа насоченост +100%
 • За предпочитане е рекламата да бъде обвързана с тематиката на сайта („Здраве“). При рекламни елементи с различна тематика +20%
 • Адаптиране на банер, в случай че не отговаря на техническите изисквания (в срок от 2 работни дни)  +30 лв.
 • Изработване на банер (в срок от 5 работни дни) – по договаряне в зависимост от сложността.

Включване на продукти в каталогът ни и акцентиране

Свържете се с нас


За контакти:
Телефон:0877 112 812
e-mail: 
skype: iZdrave
Форма за контакти на сайта

Забележки:
– Всички посочени цени са с ДДС.
– iZdrave.com има правото да отказва всяка форма на рекламно присъствие в сайта, ако няма свободни позиции за нея или съответната реклама не отговаря на политиката на сайта.

Рекламните планове все още са в процес на разработка, възможни са и други типове реклама, както и корекция в цените на текущите рекламни планове.
– Рекламните елементи трябва  да бъдат предадени минимум 3 работни дни преди старта на рекламната кампания.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.