Категории

Връзка с нас

Мнения
Според мен е добре човек да го има, даже и преди д.. ...»
Катрин
Много са ефективни, а имат само билки. Уникален ар.. ...»
Габи
Здравейте! Бихте ли ми казали, какво е точното съд.. ...»
IMS

АПЕГРА капс. 175 мг. х50

АПЕГРА капс. 175 мг. х50
15.29 лв.
бр. КУПИ!

 АПЕГРА КАПС

• Аперга подкрепя дейността на простатната жлеза. Спомага за ефективното възстановяване на нарушените й функции в резултат на хипертрофия.
• Аперга подпомага дейността на отделителната система
• Аперга облекчава движението на ставите и подкрепя дейността им при възпалителни процеси
• Аперга е с мощен положителен ефект върху сексуалните функции
• Аперга повлиява добре дихателната система
• Аперга подкрепя организма при болкови състояния.

Повече информация

Апегра

Повечето от мъжете в средна и напреднала възраст неизбежно се сблъскват с потискащия “мъжки” проблем, свързан с уринирането.

Много от тях не обръщат внимание на симптомите, които се изразяват в често уриниране, но по малко; усещане за пълен пикочен мехур и липса на силна струя. Това води до определен физически дискомфорт и психическо напрежение. От друга страна проблемът нарушава съня и пълното възстановяване на организма, защото честото желание зе уриниране изисква ставане по 4-5 пъти през нощта.

Други мъже обръщат внимание на симптомите, но не предприемат мерки. Това акцентиране на вниманието върху страданието води до ниско самочуствие, липса на настроение и дори до депресивни състояния. Най-често затрудненото уриниране се появява поради хипертрофирала(уголемена) простатна жлеза, която притиска уретрата(каналът, по който урината се отделя навън ).

Причините за хипертрофия са неправилно лечение на инфекции на пикочо-половата система, липса на добра полова хигиена, застоял начин на живот и прекаляване с вредности(алкохол, цигари и др.)

Голямо значение оказва и наследствената предразположеност.

Когато мъжът загуби способността си да прави секс, той смята, че огромна част от удоволствията в живота са изчезнали. С Апегра сексуалността и ерекцията при мъжа могат да се поддържат и до по- напреднала възраст. От векове хората знаят за афродизиачния ефект на целината и приложимостта и при импотентност.Целината(Apium graveolens) въздейства на централно ниво.

В България диворастящият афродизиак може да се срещне по Черноморския бряг, край р. Дунав и по поречието на р. Струма.

За повишаване на мъжкото либидо е необходимо да се консумират от 750g до 1.5 kg от свежия плод всеки ден, а той не е достатъчно вкусен.

Полезният за мъжете продукт Апегра се предлага в аптеките.Във всяка капсула има лиофилизиран екстракт от плод на целина(175gr).За извличането на такова количество екстракт се използват 15-20g изсушен плод, а приемането на 1 капсула се равнява на консумирането на 100-150g свеж плод.

Препоръчителната дозировка е от 3 до 6 капсули на 2 или 3 пъти дневно, но в началото е небходима по-високата доза (3 х 2 капсули или 2 х 3 капсули).

Няма мнение за този продукт.

Напиши мнение

Вашето име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лоша           Добра

Напишете кода показан на изображението по-долу:Ключови думи за АПЕГРА капс. 175 мг. х50


болка, дихателна система, отделителна система, простата