Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Browser has a deprecated constructor in /home/izdravec/public_html/ikozmetika/system/journal2/lib/Browser.php on line 37
АРТРОВАЛ (ARTROVAL) тб. 500 мг. x120
Категории

Връзка с нас

Мнения
Az go piq veche dva meeca i sam dobre!!!Pomaga mi .. ...»
Antoaneta
Много съм доволна от него, намаляха ми ставните бо.. ...»
Ива
Много са ефективни, а имат само билки. Уникален ар.. ...»
Габи

АРТРОВАЛ (ARTROVAL) тб. 500 мг. x120

АРТРОВАЛ (ARTROVAL) тб. 500 мг. x120
12.69 лв.
бр. КУПИ!

Как действа?

Артровал участва в изграждането на ставните хрущяли. Съдейства за подобряване смазването на ставите, предотвратяване на дегенеративните процеси в тях и повишаване на функционалния им капацитет. Подходящ е при преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб. Снабдява организма с калций и фосфор. Д-р Тошков лекува артрит, артроза и коксартроза, дископатия и междуребрени невралгии с помощта на Артровал.

Как и защо е създаден АРТРОВАЛ?

Артровал е създаден, за да съдейства при изграждане на ставния хрущял и подобряване подвижността на ставите. Артровал съдържа три активни съставки, всяка една от които играе основна роля и има благоприятен ефект за намаляване на възпалителните процеси в ставите (прояви на ставите).

1.Глюкозамин – естествен компонент в човешкото тяло, който е отговорен за здравината и еластичността на ставния хрущял. Глюкозамин е своеобразен строителен материал. Той увеличава синтезата на хиалуронова киселина, която смазва ставните тела и поддържа гладки ставните повърхности. Пряко или непряко, той участва във формирането на ставните повърхности, костна тъкан, сухожилия, мускули, вени и артерии. Глюкозаминът препятства дегенеративните процеси и изгражда ставната тъкан. Той поддържа течността в хрущяла и регулира метаболизма му, като предотвратява разрушаването на тъканите. Възпира действието на ензимите, разграждащи хрущялната тъкан. Когато се приема през устата, глюкозамин сулфатът се усвоява бързо от организма и след по-малко от четири часа се озовава в хрущялите.

2.Калциев фосфат – най-лесно усвоимият калциев продукт. Основната функция на калция е структурна. Калциевият фосфат участва в изграждането на костите, зъбите, тъканите. Важен е за кръвообръщението, храносмилането и усвояването, и възстановяването след болест. Има непрекъснато движение на калций между скелета и кръвта, и останалите части на тялото. Калциевият фосфат много бързо се усвоява и подпомага целия костно-ставен апарат.

3.Хондроитин – една от най-важните съставки на съединителната тъкан (сухожилията и ставите). Той се бори с разрушаващите ставите ензими. По принцип съединителната тъкан няма добро кръвоснабдяване и тъй като хрущялите не се поддържат от съдовите системи, хондроитинът директно привлича течности и хранителни вещества в тях. Според изследванията хондроитинът има и противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. След пероралното приемане хондроитин сулфата се усвоява в кръвта и се пренася директно до съединителната тъкан. В резултат на действието му заздравявянето на заболелите стави и сухожилия става много по-бързо.

Как и колко може да се приема?

Артровал се приема от 2 – 4 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза, препоръчана от д-р Тошков е 2 таблетки дневно. Благоприятното действие на Артровал върху ставите и костите се проявява след 2-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4-6 месеца).

Състав /1 табл. в мг./

Глюкозамин сулфат 210 мг. Инулин 150 мг.
Хондроитин сулфат 70 мг. Трикалциев фосфат Е341 70 мг.

Какво е Инулин и как действа ?

Инулин – важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Артровал няма нежелателни странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 1 година и поносимостта към него е доказано положителна. Артровал не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Артровал може да се комбинира с всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с билкови продукти, които приемате. Когато д-р Тошков лекува своите пациенти, той комбинира Артровал с Ревмофит актив, което удвоява полезния ефект.

Няма мнение за този продукт.

Напиши мнение

Вашето име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лоша           Добра

Напишете кода показан на изображението по-долу:Ключови думи за АРТРОВАЛ (ARTROVAL) тб. 500 мг. x120


кости, стави, хрущяли