Категории

Връзка с нас

Мнения
Съветвам ви непременно да се сдобиете с тази билка.. ...»
Мария
piq ot edna sedmica i ot tqh mi stava losho, posto.. ...»
aleksandra
МНОГО СЪМ ДОВОЛНА! РАБОТИ!.. ...»
Maria Georgieva

АРТРОВАЛ (ARTROVAL) тб. 500 мг. x120

АРТРОВАЛ (ARTROVAL) тб. 500 мг. x120
12.69 лв.
бр. КУПИ!

Как действа?

Артровал участва в изграждането на ставните хрущяли. Съдейства за подобряване смазването на ставите, предотвратяване на дегенеративните процеси в тях и повишаване на функционалния им капацитет. Подходящ е при преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб. Снабдява организма с калций и фосфор. Д-р Тошков лекува артрит, артроза и коксартроза, дископатия и междуребрени невралгии с помощта на Артровал.

Как и защо е създаден АРТРОВАЛ?

Артровал е създаден, за да съдейства при изграждане на ставния хрущял и подобряване подвижността на ставите. Артровал съдържа три активни съставки, всяка една от които играе основна роля и има благоприятен ефект за намаляване на възпалителните процеси в ставите (прояви на ставите).

1.Глюкозамин – естествен компонент в човешкото тяло, който е отговорен за здравината и еластичността на ставния хрущял. Глюкозамин е своеобразен строителен материал. Той увеличава синтезата на хиалуронова киселина, която смазва ставните тела и поддържа гладки ставните повърхности. Пряко или непряко, той участва във формирането на ставните повърхности, костна тъкан, сухожилия, мускули, вени и артерии. Глюкозаминът препятства дегенеративните процеси и изгражда ставната тъкан. Той поддържа течността в хрущяла и регулира метаболизма му, като предотвратява разрушаването на тъканите. Възпира действието на ензимите, разграждащи хрущялната тъкан. Когато се приема през устата, глюкозамин сулфатът се усвоява бързо от организма и след по-малко от четири часа се озовава в хрущялите.

2.Калциев фосфат – най-лесно усвоимият калциев продукт. Основната функция на калция е структурна. Калциевият фосфат участва в изграждането на костите, зъбите, тъканите. Важен е за кръвообръщението, храносмилането и усвояването, и възстановяването след болест. Има непрекъснато движение на калций между скелета и кръвта, и останалите части на тялото. Калциевият фосфат много бързо се усвоява и подпомага целия костно-ставен апарат.

3.Хондроитин – една от най-важните съставки на съединителната тъкан (сухожилията и ставите). Той се бори с разрушаващите ставите ензими. По принцип съединителната тъкан няма добро кръвоснабдяване и тъй като хрущялите не се поддържат от съдовите системи, хондроитинът директно привлича течности и хранителни вещества в тях. Според изследванията хондроитинът има и противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. След пероралното приемане хондроитин сулфата се усвоява в кръвта и се пренася директно до съединителната тъкан. В резултат на действието му заздравявянето на заболелите стави и сухожилия става много по-бързо.

Как и колко може да се приема?

Артровал се приема от 2 – 4 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза, препоръчана от д-р Тошков е 2 таблетки дневно. Благоприятното действие на Артровал върху ставите и костите се проявява след 2-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4-6 месеца).

Състав /1 табл. в мг./

Глюкозамин сулфат 210 мг. Инулин 150 мг.
Хондроитин сулфат 70 мг. Трикалциев фосфат Е341 70 мг.

Какво е Инулин и как действа ?

Инулин – важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Артровал няма нежелателни странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 1 година и поносимостта към него е доказано положителна. Артровал не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Артровал може да се комбинира с всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с билкови продукти, които приемате. Когато д-р Тошков лекува своите пациенти, той комбинира Артровал с Ревмофит актив, което удвоява полезния ефект.

Няма мнение за този продукт.

Напиши мнение

Вашето име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лоша           Добра

Напишете кода показан на изображението по-долу:Ключови думи за АРТРОВАЛ (ARTROVAL) тб. 500 мг. x120


кости, стави, хрущяли