Категории

Връзка с нас

Мнения
do sega sum vzimal po 10 grama na den i efekta ne .. ...»
pro
За мен билките винаги са били най-лесният и евтин .. ...»
Кристина
Не съм го пробвала, но определено ще опитам, все п.. ...»
Боряна

ЖЕЛАТИНА FORTE капс. 250 мг. х80

ЖЕЛАТИНА FORTE капс. 250 мг. х80
13.99 лв.
бр. КУПИ!

ЖЕЛАТИНА FORTE е продукт, в който са селектирани основните съставки, спомагащи за укрепване на опорно-двигателния апарат: Глюкозамин Сулфат, Хондроитин сулфат, Желатинов хидролизат и гъбата Ши Таке.

Глюкозаминът се синтезира естествено в организма. Основното му действие е да поддържа ставите и съединителната тъкан здрави. С напредване на възрастта концентрацията на глюкозамин в тялото намалява, което води до развитие на остеоартроза. Заболяването във всичките му разновидности (коксартроза, гонартроза и пр.) представлява износване на хрущалната повърхност на ставите. Повишеното натоварване при спортисти или хора с наднормено тегло също допринася за развитие на остеоартроза. Основните оплаквания при това заболяване са скованост и болка на засегнатите стави. Допълнителното приемане на глюкозамин намалява риска от развитието на артроза и ускорява възстановителните процеси при травми на меките тъкани (навяхване, скъсване на сухожилие, тендовагинт и др.).
Хондроитин сулфата е високомолекулярен полизахарид, който се извлича от хрущял на акула. Хондроитин сулфата стимулира сентезата на хиалуронова киселина, която укрепва съединително-тъканните структури, в това число хрущялите. Подтиска действието на протеолитечните ензими разрушаващи хрущялите, оказва болкоуспокояващо и противовъзпалително въздействие върху нарушенията на опорно-двигателният апарат. Желатиновият хидролизат (колагенов протеин) се произвежда от избрани колагенови компоненти. От десетки години желатиновите хидролизати се използват за поддържане на здрави нокти, коса и кожа. Специалистите по спортна и ортопедична медицина винаги са поддържали тезата за противовъзпалителното и укрепващо действие, което желатиновите хидролизати оказват върху ставите и укрепващите ги лигаменти. Китайската гъба Ши Таке е позната от векове със силно детоксикиращото си, противовъзпалително и противотуморно въздействие върху човешкият организъм. Ши Таке прочиства ставният апарат от отложените при различни обстоятелства токсини и тежки метали, считащи се за причина за възпаление на засегнатите стави. Възпалителните процеси от своя страна катализират разрушението на ставите.

Препоръчва се комбиниране с: Коксамин Д, Коксамин Магне.

Съдържание на основни вещества:

в една капсула:

максимална доза / 4 капсули :

Глюкозамин сулфат (C6H14NO5)2SO42(KCl)

105 mg

420 mg

Колагенов хидролизат /Gelita Sol LDA Aggl./

65 mg

260 mg

Хондроитин сулфат от акула /USP 23/

60 mg

240 mg

Гъба Ши Таке.

20 mg

80 mg

Помощни вещества: магнезиев стеарат

Състав:80 кап. х 250 mg

Прием:

От 2 до 4 капс. дневно половин час след храна.

Противопоказания:

Няма.

Заболявания:

  • остеоартроза (коксартроза, гонартроза);
  • артрит;
  • ревматизъм;
  • болка и скованост на ставите;
  • остеопороза;
  • профилактика при спортисти и възрастни хора;
Няма мнение за този продукт.

Напиши мнение

Вашето име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лоша           Добра

Напишете кода показан на изображението по-долу:Ключови думи за ЖЕЛАТИНА FORTE капс. 250 мг. х80


желатина, опорно-двигателна система, стави