Мнения
Здравейте! Бихте ли ми казали, какво е точното съд.. ...»
IMS
при наличие на афти и други възпаления по венци и .. ...»
гено рачев
Много съм доволна, ползвам го от има няма една год.. ...»
Рени

Д-Р НИЙМ КОМПЛЕКС капс 500 мг. х 60 /кожа/

Изтекли продукти,

Д - Р НИЙМ КОМПЛЕКС капсули х 60

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Д-р Нийм Комплекс е формула от билки, приготвена по Аюрведична рецепта, която има благоприятен ефект върху състоянието и вида на кожата. Съставът помага за елиминиране на токсините, благоприятства свободната циркулация на кръвта и подобрява нейните качества. Подпомага пречистващата функция на черния дроб. Emblica officinalis е едно от растенията с най-висока концентрация на витамин С, който е доказал ефективността си в грижата за млада и стегната кожа. Всяка от билките допълва ефекта на останалите. Редовният прием на Д-р Нийм Комплекс помага за поддържане на здрава, чиста и тонизирана кожа.

ДОЗИРОВКА:

По 1 капсула 2 пъти дневно след обяд и вечеря.

СЪСТАВ:

Всяка вегекапсула от 500 мг съдържа следните екстракти: 140 мг Azadirachta indica, 80 мг Picrorhiza kurroa, 70 мг Curcuma longa, 50 мг Rubia cordifolia, 40 мг Acorus calamus, 30 мг Tinospora cordifolia, по 20 мг Cedrus deodara и Berberis aristata, по 10 мг Terminalia chebula, Terminalia belerica и Emblica officinalis.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Препоръчваната дневна доза да не се превишава. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на хладно, защитено от слънчева светлина и недостъпно за деца, място. Да не се държи в хладилник.

Ключови думи за Д-Р НИЙМ КОМПЛЕКС капс 500 мг. х 60 /кожа/


токсини циркулация кръв черен дроб кожа

Напиши коментар